ALFÀBREGA SAFATA 20 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
SIN MARCA
ALFÀBREGA SAFATA 20 G
62,50 Eur/KGDescripció ALFÀBREGA 20 G
Condicions de conservació i ús Rentar amb aigua freda i assecar bé. Les fulles són molt delicades i es mustian bastant ràpid, de manera que convé fer-les servir immediatament un cop netes. Utilitza per aromatitzar salses, marida molt bé amb tomàquet, per afegir a farcits de canelons o empanades o directament sobre una pizza. El full és tan tendra que es pot consumir en cru i combina amb ingredients salats i dolços: per a una amanida o una macedònia. Amb l'alfàbrega es prepara la salsa pesto: es trituren les fulles amb oli, all, parmesà i pinyons i s'afegeix a la pasta un cop cuita. És naturalment rica en minerals i vitamines A, K i folats.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | kJ | kJ | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
CULTIVAR, S.A.U.
-
Composició del producte
DescripcióALFÀBREGA 20 G
Condicions de conservació i ús Rentar amb aigua freda i assecar bé. Les fulles són molt delicades i es mustian bastant ràpid, de manera que convé fer-les servir immediatament un cop netes. Utilitza per aromatitzar salses, marida molt bé amb tomàquet, per afegir a farcits de canelons o empanades o directament sobre una pizza. El full és tan tendra que es pot consumir en cru i combina amb ingredients salats i dolços: per a una amanida o una macedònia. Amb l'alfàbrega es prepara la salsa pesto: es trituren les fulles amb oli, all, parmesà i pinyons i s'afegeix a la pasta un cop cuita. És naturalment rica en minerals i vitamines A, K i folats.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic kcal kcal % Valor energètic en KJ kJ kJ % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
CULTIVAR, S.A.U.