AMANIDA CONDIS VARIADA 200 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
CONDIS
AMANIDA CONDIS VARIADA 200 G
5,45 Eur/KG Quantitat Neta: 200Descripció Amanida a punt per consumir
Ingredients Escarola lisa. escarola rizada. radicchio
Condicions de conservació i ús Conservar entre 1 i 4 °C. Una vegada obert, consumir el producte abans de 24 h.
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 15,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 61,00kJ | kJ | % |
Greixos | 0,20GR | GR | % |
Saturats | 0,10GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 0,50GR | GR | % |
Sucres | 0,30GR | GR | % |
Fibra alimentària | 2,90GR | GR | % |
Proteïnes | 1,30GR | GR | % |
Sal | 0,10GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Vega Mayor S.L.
B-62294939
-
Composició del producte
DescripcióAmanida a punt per consumir
Ingredients Escarola lisa. escarola rizada. radicchio
Condicions de conservació i ús Conservar entre 1 i 4 °C. Una vegada obert, consumir el producte abans de 24 h.
Informacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 15,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 61,00kJ kJ % Greixos 0,20GR GR % Saturats 0,10GR GR % Hidrats de carboni 0,50GR GR % Sucres 0,30GR GR % Fibra alimentària 2,90GR GR % Proteïnes 1,30GR GR % Sal 0,10GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Vega Mayor S.L.
B-62294939