AMANIDA FLORETTE GOURMET 175 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
FLORETTE
AMANIDA FLORETTE GOURMET 175 G
Descripció Amanida a punt per consumir
Ingredients Escarola rizada. radicchio. canónigo
Condicions de conservació i ús Conservar entre 1 i 4 °C. Una vegada obert l'envàs, es recomana conservar el producte en refrigeració, i consumir tot el contingut com més aviat millor. Amanida a punt per consumir
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 18,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 74,00kJ | kJ | % |
Greixos | 0,30GR | GR | % |
Saturats | 0,10GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 1,10GR | GR | % |
Sucres | 0,30GR | GR | % |
Proteïnes | 1,40GR | GR | % |
Sal | 0,05GR | GR | % |
Àcid fòlic | 100,00MC | MC | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Florette Iberica Alimentaria S.L.
B-62294939
-
Composició del producte
DescripcióAmanida a punt per consumir
Ingredients Escarola rizada. radicchio. canónigo
Condicions de conservació i ús Conservar entre 1 i 4 °C. Una vegada obert l'envàs, es recomana conservar el producte en refrigeració, i consumir tot el contingut com més aviat millor. Amanida a punt per consumir
Informacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 18,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 74,00kJ kJ % Greixos 0,30GR GR % Saturats 0,10GR GR % Hidrats de carboni 1,10GR GR % Sucres 0,30GR GR % Proteïnes 1,40GR GR % Sal 0,05GR GR % Àcid fòlic 100,00MC MC % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Florette Iberica Alimentaria S.L.
B-62294939