ANXOVA NASSARI EN OLI 30 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
NASSARI
ANXOVA NASSARI EN OLI 30 G
115,00 Eur/KG Quantitat Neta: 40Descripció Anxoves en oli
Ingredients
Filets d'anxova (Engraulis encrasicolus) (65%) (peix), oli de gira-sol (25%) i sal (10%)
Condicions de conservació i ús Mantenir entre 4 °C i 8 °C. Producte sempre cobert pel líquid de cobertura. Es pot consumir cru o cuinat.
Informacio adicional: Sense conservants.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 160,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 675,00kJ | kJ | % |
Greixos | 5,20GR | GR | % |
Saturats | 1,90GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 0,50GR | GR | % |
Sucres | 0,50GR | GR | % |
Fibra alimentària | 0,00GR | GR | % |
Proteïnes | 28,20GR | GR | % |
Sal | 13,72GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Siro & Xavi S.L
ES.12.09733/B.CE
-
Composició del producte
DescripcióAnxoves en oli
Ingredients
Filets d'anxova (Engraulis encrasicolus) (65%) (peix), oli de gira-sol (25%) i sal (10%)Condicions de conservació i ús Mantenir entre 4 °C i 8 °C. Producte sempre cobert pel líquid de cobertura. Es pot consumir cru o cuinat.
Informacio adicionalSense conservants.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 160,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 675,00kJ kJ % Greixos 5,20GR GR % Saturats 1,90GR GR % Hidrats de carboni 0,50GR GR % Sucres 0,50GR GR % Fibra alimentària 0,00GR GR % Proteïnes 28,20GR GR % Sal 13,72GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Siro & Xavi S.L
ES.12.09733/B.CE