ANXOVES EL XILLU L'ESCALA POT 50 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
EL XILLU - L'ESCALA
ANXOVES EL XILLU L'ESCALA POT 50 G
115,00 Eur/KG Quantitat Neta: 100Descripció Semiconserva de peix: anxova
Ingredients
Anxoves (Engraulis encrasicholus FAO 27 Subzona: golf de Biscaia sud), oli vegetal i sal
Condicions de conservació i ús Conservar en fred entre 5?°C i 12?°C.
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 191,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 800,00kJ | kJ | % |
Greixos | 14,57GR | GR | % |
Saturats | 3,05GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 0,60GR | GR | % |
Sucres | 0,05GR | GR | % |
Proteïnes | 22,21GR | GR | % |
Sal | 10,00GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Anxoves el Xillu, S.L.
12.2422/GE
-
Composició del producte
DescripcióSemiconserva de peix: anxova
Ingredients
Anxoves (Engraulis encrasicholus FAO 27 Subzona: golf de Biscaia sud), oli vegetal i salCondicions de conservació i ús Conservar en fred entre 5?°C i 12?°C.
Informacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 191,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 800,00kJ kJ % Greixos 14,57GR GR % Saturats 3,05GR GR % Hidrats de carboni 0,60GR GR % Sucres 0,05GR GR % Proteïnes 22,21GR GR % Sal 10,00GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Anxoves el Xillu, S.L.
12.2422/GE