BACALLÀ SKANDIA FUMAT MSC 80 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
SKANDIA
BACALLÀ SKANDIA FUMAT MSC 80 G
Descripció Lonchas de bacalao ahumado
Ingredients
Bacalao* (Gadus morhua) ahumado - capturado en Atlántico Nordeste - FAO 27 -, sal y azúcar. *Pescado.
Condicions de conservació i ús Conservar entre 0 °C y 4 °C Producto listo para consumo. Una vez abierto, conservar en el frigorífico y consumir preferentemente antes de 48 horas
Informacio adicional: Capturado en Atlántico Nordeste FAO 27 Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 91,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 386,00kJ | kJ | % |
Greixos | 0,60GR | GR | % |
Saturats | 0,20GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 0,50GR | GR | % |
Sucres | 0,50GR | GR | % |
Proteïnes | 21,00GR | GR | % |
Sal | 3,20GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
VENSY ESPAÑA, S.A.
ES-12.05455/MA-CE
-
Composició del producte
DescripcióLonchas de bacalao ahumado
Ingredients
Bacalao* (Gadus morhua) ahumado - capturado en Atlántico Nordeste - FAO 27 -, sal y azúcar. *Pescado.Condicions de conservació i ús Conservar entre 0 °C y 4 °C Producto listo para consumo. Una vez abierto, conservar en el frigorífico y consumir preferentemente antes de 48 horas
Informacio adicionalCapturado en Atlántico Nordeste FAO 27 Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 91,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 386,00kJ kJ % Greixos 0,60GR GR % Saturats 0,20GR GR % Hidrats de carboni 0,50GR GR % Sucres 0,50GR GR % Proteïnes 21,00GR GR % Sal 3,20GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
VENSY ESPAÑA, S.A.
ES-12.05455/MA-CE