Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

ART PA

BAGUETINA SENSE GLUTEN 105 G

12,29 Eur/KG Quantitat Neta:  105
1,29
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic 262,90kcal kcal %
Valor energètic en KJ 1112,20kJ kJ %
Greixos 4,10GR GR %
Saturats 0,60GR GR %
Hidrats de carboni 55,00GR GR %
Sucres 2,60GR GR %
Proteïnes 1,50GR GR %
Sal 1,30GR GR %

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

Informació del fabricant Gluten Free Products, S.L.
26.017260/B

  • Composició del producte

    DescripcióPan sin gluten

    Ingredients
    Almidón de maíz, agua, harina de arroz, harina de maíz, azúcar, sal, fibra vegetal natural, gasificantes: (E-450i, E-500ii), antiaglomerante: (E-170), espesante: (E-464), gelatina, goma xantana, levadura, achicoria y aceite de oliva.

    Condicions de conservació i ús Mantener a < -18°C. Una vez descongelado no volver a congelar. Se puede emplear de tres formas distintas: Temperatura ambiente: 1.- Sacar el producto del congelador. 2.- Dejar descongelar a temperatura ambiente el tiempo que sea necesario. / Microondas: 1.- Sacar el producto del congelador. 2.- Poner 15 segundos en el microondas a potencia máxima*. 3.- Poner 6 minutos en el microondas en modo ¿grill¿*. 4.- Sacar el pan la bolsa y dejar enfriar. *Los tiempos son estimados, según potencia del microondas. / Horno: 1.- Sacar el producto del congelador. 2.- Dejar descongelar durante 15 minutos. 3.- Calentar el horno hasta 190°C. 4.- Hornear el pan 7 minutos. 5.- Sacar el pan de la bolsa y dejar enfriar.

    Informacio adicionalSellos Espiga barrada (sin gluten) y Adilac (sin lactosa). Producto que, gracias a sus características nutricionales y carácter natural, es apto para cualquier persona, especialmente destinado a personas celíacas o con cierta intolerancia al gluten. Consumo preferente: 12 meses.

  • Informació nutricional

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic 262,90kcal kcal %
    Valor energètic en KJ 1112,20kJ kJ %
    Greixos 4,10GR GR %
    Saturats 0,60GR GR %
    Hidrats de carboni 55,00GR GR %
    Sucres 2,60GR GR %
    Proteïnes 1,50GR GR %
    Sal 1,30GR GR %
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Fabricant

    Gluten Free Products, S.L.


    26.017260/B