Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

MONTES LARA

BANDES MONTESLARA CREMA 210 G

8,81 Eur/KG Quantitat Neta:  210
1,85
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic 406,00kcal kcal %
Valor energètic en KJ 1703,00kJ kJ %
Greixos 18,00GR GR %
Saturats 2,80GR GR %
Monoinsaturats 6,10GR GR %
Poliinsaturats 8,80GR GR %
Hidrats de carboni 58,00GR GR %
Sucres 36,00GR GR %
Fibra alimentària 1,30GR GR %
Proteïnes 4,10GR GR %
Sal 0,56GR GR %

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

Informació del fabricant Industrial Pastelera San Narciso, S.A.U
ES 20.16172/GE

  • Composició del producte

    DescripcióBizcocho con crema

    Ingredients
    Harina de trigo, azúcar, aceite de girasol, huevo líquido pasteurizado, jarabe de glucosa y fructosa, almidón modificado, estabilizantes (E 422, E 460, E 466), leche pasteurizada, gasificantes (bicarbonato sódico, difosfato disódico), gelificante E404, conservadores (E200, E202), sal, corrector de acidez E330, colorantes (E160a, E161b, E171) y aromas.

    Condicions de conservació i ús Conservar bien cerrado en lugar fresco y seco.

    Informacio adicional Origen: ESPAÑA

  • Informació nutricional

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic 406,00kcal kcal %
    Valor energètic en KJ 1703,00kJ kJ %
    Greixos 18,00GR GR %
    Saturats 2,80GR GR %
    Monoinsaturats 6,10GR GR %
    Poliinsaturats 8,80GR GR %
    Hidrats de carboni 58,00GR GR %
    Sucres 36,00GR GR %
    Fibra alimentària 1,30GR GR %
    Proteïnes 4,10GR GR %
    Sal 0,56GR GR %
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Fabricant

    Industrial Pastelera San Narciso, S.A.U


    ES 20.16172/GE