BASES BRISA BUITONI 230 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
BUITONI
BASES BRISA BUITONI 230 G
9,52 Eur/KG Quantitat Neta: 230Descripció Massa brisa. Menjar preparat refrigerat.
Ingredients
Ingredients: farina de blat, greixos vegetals (palma, llavor de nap), aigua, maltodextrina, suc de llimona, sal, alcohol
Condicions de conservació i ús Conservar en fred a +4 °C. 1- Treure la massa de la nevera 20 minuts abans de desenrotllar-la i, mentrestant, preescalfar el forn a 180 °C, a dalt i a baix (sense ventilador).|2- Desenrotllar la massa i col·locar-la amb el seu paper de cocció directament sobre el motlle que s'utilitzarà.|3- Punxar el fons de la massa diverses vegades amb la forquilla i coure-la al forn fins que estigui lleugerament daurada (10-15 min).|4- Farcir la massa amb la preparació desitjada i acabar la cocció. ATENCIÓ: La temperatura del forn no ha de superar els 250 °C. Evitar que el paper entri a contacte amb les parets del forn.
Informacio adicional: Massa crua. Consumir després de fornejar.
Valor energètic 143 kcal % Greixos 7,3 GR 10% Saturats 3 GR 15% Sucres 0,6 GR 1% Sal 0,4 GR 7%
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 377,00kcal | 143,00kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1575,00kJ | 598,00kJ | % |
Greixos | 19,30GR | 7,30GR | 10% |
Saturats | 7,90GR | 3,00GR | 15% |
Hidrats de carboni | 40,90GR | 15,50GR | 6% |
Sucres | 1,50GR | 0,60GR | 1% |
Fibra alimentària | 2,30GR | 0,90GR | % |
Proteïnes | 6,20GR | 2,40GR | 5% |
Sal | 1,10GR | 0,43GR | 7% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Nestlé España, S.A.
-
Composició del producte
DescripcióMassa brisa. Menjar preparat refrigerat.
Ingredients
Ingredients: farina de blat, greixos vegetals (palma, llavor de nap), aigua, maltodextrina, suc de llimona, sal, alcoholCondicions de conservació i ús Conservar en fred a +4 °C. 1- Treure la massa de la nevera 20 minuts abans de desenrotllar-la i, mentrestant, preescalfar el forn a 180 °C, a dalt i a baix (sense ventilador).|2- Desenrotllar la massa i col·locar-la amb el seu paper de cocció directament sobre el motlle que s'utilitzarà.|3- Punxar el fons de la massa diverses vegades amb la forquilla i coure-la al forn fins que estigui lleugerament daurada (10-15 min).|4- Farcir la massa amb la preparació desitjada i acabar la cocció. ATENCIÓ: La temperatura del forn no ha de superar els 250 °C. Evitar que el paper entri a contacte amb les parets del forn.
Informacio adicionalMassa crua. Consumir després de fornejar.
-
Informació nutricional
Valor energètic 143 kcal % Greixos 7,3 GR 10% Saturats 3 GR 15% Sucres 0,6 GR 1% Sal 0,4 GR 7%
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 377,00kcal 143,00kcal % Valor energètic en KJ 1575,00kJ 598,00kJ % Greixos 19,30GR 7,30GR 10% Saturats 7,90GR 3,00GR 15% Hidrats de carboni 40,90GR 15,50GR 6% Sucres 1,50GR 0,60GR 1% Fibra alimentària 2,30GR 0,90GR % Proteïnes 6,20GR 2,40GR 5% Sal 1,10GR 0,43GR 7% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Nestlé España, S.A.