BATUT CACAOLAT 0% 1 L - Detalle Producto - Condis Andorra
Clica en la imatge per a veure-la més gran
Passa sobre la imatge per ampliar
CACAOLAT
BATUT CACAOLAT 0% 1 L
2,39 Eur/L Quantitat Neta: 1Descripció Batut de cacau amb edulcorants
Ingredients
Llet sencera, llet desnatada en pols, cacau desgreixat (1.7%), sèrum lacti en pols, estabilitzadors (E-339, E-407), emulgent (E-471), lactasa, edulcorants (glucòsids d'esteviol procedents d'estèvia (0,007%), acesulfam k, sucralosa) i aromes
Condicions de conservació i ús Un cop obert l'envàs, conserveu-lo en fred i consumiu-lo abans de 2-3 dies.
Informacio adicional: Sense gluten. Amb estevia. Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
| Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
|---|---|---|---|
| Valor energètic | 53,00kcal | kcal | % |
| Valor energètic en KJ | 222,00kJ | kJ | % |
| Greixos | 2,30GR | GR | % |
| Saturats | 1,50GR | GR | % |
| Hidrats de carboni | 4,90GR | GR | % |
| Sucres | 4,60GR | GR | % |
| Proteïnes | 3,00GR | GR | % |
| Sal | 0,15GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Grupo Cacaolat, S.L.
ES 15.007757/B CE
-
Composició del producte
DescripcióBatut de cacau amb edulcorants
Ingredients
Llet sencera, llet desnatada en pols, cacau desgreixat (1.7%), sèrum lacti en pols, estabilitzadors (E-339, E-407), emulgent (E-471), lactasa, edulcorants (glucòsids d'esteviol procedents d'estèvia (0,007%), acesulfam k, sucralosa) i aromesCondicions de conservació i ús Un cop obert l'envàs, conserveu-lo en fred i consumiu-lo abans de 2-3 dies.
Informacio adicionalSense gluten. Amb estevia. Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 53,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 222,00kJ kJ % Greixos 2,30GR GR % Saturats 1,50GR GR % Hidrats de carboni 4,90GR GR % Sucres 4,60GR GR % Proteïnes 3,00GR GR % Sal 0,15GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Grupo Cacaolat, S.L.
ES 15.007757/B CE