BATUT COLACAO SHAKE 200 ML - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
COLACAO BATIDOS
BATUT COLACAO SHAKE 200 ML
6,95 Eur/L Quantitat Neta: 200Descripció Llet amb cacau natural UHT
Ingredients
Llet parcialment desnatada, sucre, cacau desgreixat natural (1,3%), alfa-ciclodextrina, proteïna de llet, aromes, estabilitzants (E-418, E-339), sal
Condicions de conservació i ús Mantenir en un lloc fresc i sec. Agitar. Es pot escalfar al microones: 1. Retireu la tapa del got i la tapa d'alumini. 2. Introduïu al microones el got descobert. 3. Escalfeu a potència mitjana durant 1 min.
Informacio adicional: Només 1,5% de MG; Amb cacau natural! Calent o fred!
Valor energètic 152 kcal % Greixos 3 GR 8% Saturats 2 GR 4% Sucres 22 GR 9% Sal 0,3 GR 16%
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 76,00kcal | 152,00kcal | % |
Valor energètic en KJ | 320,00kJ | 640,00kJ | % |
Greixos | 1,50GR | 3,00GR | 8% |
Saturats | 1,00GR | 2,00GR | 4% |
Hidrats de carboni | 11,00GR | 22,00GR | 10% |
Sucres | 11,00GR | 22,00GR | 9% |
Fibra alimentària | 1,40GR | 2,80GR | 24% |
Proteïnes | 3,90GR | 7,80GR | % |
Sal | 0,16GR | 0,32GR | 16% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Idilia Food S.L.
ES 15.00220/BU CE
-
Composició del producte
DescripcióLlet amb cacau natural UHT
Ingredients
Llet parcialment desnatada, sucre, cacau desgreixat natural (1,3%), alfa-ciclodextrina, proteïna de llet, aromes, estabilitzants (E-418, E-339), salCondicions de conservació i ús Mantenir en un lloc fresc i sec. Agitar. Es pot escalfar al microones: 1. Retireu la tapa del got i la tapa d'alumini. 2. Introduïu al microones el got descobert. 3. Escalfeu a potència mitjana durant 1 min.
Informacio adicionalNomés 1,5% de MG; Amb cacau natural! Calent o fred!
-
Informació nutricional
Valor energètic 152 kcal % Greixos 3 GR 8% Saturats 2 GR 4% Sucres 22 GR 9% Sal 0,3 GR 16%
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 76,00kcal 152,00kcal % Valor energètic en KJ 320,00kJ 640,00kJ % Greixos 1,50GR 3,00GR 8% Saturats 1,00GR 2,00GR 4% Hidrats de carboni 11,00GR 22,00GR 10% Sucres 11,00GR 22,00GR 9% Fibra alimentària 1,40GR 2,80GR 24% Proteïnes 3,90GR 7,80GR % Sal 0,16GR 0,32GR 16% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Idilia Food S.L.
ES 15.00220/BU CE