BATUT PULEVA CACAU 6 UNITATS X 200 ML - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
PULEVA
BATUT PULEVA CACAU 6 UNITATS X 200 ML
Descripció Batut al cacau UHT.
Ingredients
Llet parcialment desnatada a l'1,2% MG (90%), sucre, cacau (mínim 0,9%), estabilitzants (E-407, E-460, E-466 i E-339), aroma i vitamina
Condicions de conservació i ús Un cop obert l'envàs, s'ha de conservar en fred, i és aconsellable consumir-lo en 2-3 dies. Agitar abans d'obrir.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 60,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 254,00kJ | kJ | % |
Greixos | 1,20GR | GR | % |
Saturats | 0,80GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 9,10GR | GR | % |
Sucres | 9,10GR | GR | % |
Proteïnes | 3,20GR | GR | % |
Sal | 0,18GR | GR | % |
Vitamina D | 1,50MC | MC | 30% |
Calci | 110,00ME | ME | 14% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Lactalis Puleva, S.L.
15.0000002/GR
-
Composició del producte
DescripcióBatut al cacau UHT.
Ingredients
Llet parcialment desnatada a l'1,2% MG (90%), sucre, cacau (mínim 0,9%), estabilitzants (E-407, E-460, E-466 i E-339), aroma i vitaminaCondicions de conservació i ús Un cop obert l'envàs, s'ha de conservar en fred, i és aconsellable consumir-lo en 2-3 dies. Agitar abans d'obrir.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 60,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 254,00kJ kJ % Greixos 1,20GR GR % Saturats 0,80GR GR % Hidrats de carboni 9,10GR GR % Sucres 9,10GR GR % Proteïnes 3,20GR GR % Sal 0,18GR GR % Vitamina D 1,50MC MC 30% Calci 110,00ME ME 14% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Lactalis Puleva, S.L.
15.0000002/GR