MONIATO 2 UNITATS 700G APROX. - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
SIN MARCA
MONIATO 2 UNITATS 700G APROX.
Descripció MONIATO / MONIATO
Condicions de conservació i ús Rostir a 200 º C uns 40 minuts (aproximadament, depèn del gruix de cada peça). Es nansa sencer amb pell i embolicat en paper d'alumini. Pelat es pot coure o formar part d'un sofregit. El moniato serveix tant per receptes salades com dolces, ja que es poden fer pastissos, panellets o bunyols amb els moniatos rostits. El moniato és principalment hidrat de carboni i és una excel·lent font natural de vitamina A.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | kJ | kJ | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
TORRIBAS, S.A.
-
Composició del producte
DescripcióMONIATO / MONIATO
Condicions de conservació i ús Rostir a 200 º C uns 40 minuts (aproximadament, depèn del gruix de cada peça). Es nansa sencer amb pell i embolicat en paper d'alumini. Pelat es pot coure o formar part d'un sofregit. El moniato serveix tant per receptes salades com dolces, ja que es poden fer pastissos, panellets o bunyols amb els moniatos rostits. El moniato és principalment hidrat de carboni i és una excel·lent font natural de vitamina A.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic kcal kcal % Valor energètic en KJ kJ kJ % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
TORRIBAS, S.A.