BOTIFARRO CAL MALLAFRÉ CEBA 400 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
CONDIS
BOTIFARRO CAL MALLAFRÉ CEBA 400 G
Descripció MORCILLA CONDIS CEBA
Condicions de conservació i ús Abans de cuinar la botifarra és convenient punxar la pell en tres o quatre punts perquè no rebenti. Es prepara una paella ben calenta i es marquen les botifarres fins que la superfície estigui lleugerament daurada. Una altra opció és coure-les en aigua, brou o una salsa, com per exemple, de tomàquet. Poden servir de guarnició per a un potatge, un plat de verdures o uns ous fregits. Les botifarres són riques en greix i sodi, per la qual cosa s'ha de moderar el seu consum. També són molt riques en ferro.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | kJ | kJ | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
-
Composició del producte
DescripcióMORCILLA CONDIS CEBA
Condicions de conservació i ús Abans de cuinar la botifarra és convenient punxar la pell en tres o quatre punts perquè no rebenti. Es prepara una paella ben calenta i es marquen les botifarres fins que la superfície estigui lleugerament daurada. Una altra opció és coure-les en aigua, brou o una salsa, com per exemple, de tomàquet. Poden servir de guarnició per a un potatge, un plat de verdures o uns ous fregits. Les botifarres són riques en greix i sodi, per la qual cosa s'ha de moderar el seu consum. També són molt riques en ferro.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic kcal kcal % Valor energètic en KJ kJ kJ % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients