BRÒCOLI 1 UNITAT - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
SIN MARCA
BRÒCOLI 1 UNITAT
1,19 Eur/UDescripció BRÒCOLI 1 UNI
Condicions de conservació i ús Rentar bé amb aigua freda. Les flors del bròquil es cuinen força més ràpid que la tija, de manera que convé tallar els ramells. El tronc es pot pelar i picar per un saltat o per bullir juntament amb altres verdures per a un puré. Els ramells es bullen o es cuinen al vapor. Es mengen amanits amb una mica d'oli si es desitja o es poden gratinar amb beixamel. Un cop cuits, també es poden saltar o passar per tempura i fregir. El bròquil conté naturalment molta fibra, vitamina C i vitamines del grup B, especialment, àcid fòlic.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | kJ | kJ | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
CULTIVAR, S.A.U.
-
Composició del producte
DescripcióBRÒCOLI 1 UNI
Condicions de conservació i ús Rentar bé amb aigua freda. Les flors del bròquil es cuinen força més ràpid que la tija, de manera que convé tallar els ramells. El tronc es pot pelar i picar per un saltat o per bullir juntament amb altres verdures per a un puré. Els ramells es bullen o es cuinen al vapor. Es mengen amanits amb una mica d'oli si es desitja o es poden gratinar amb beixamel. Un cop cuits, també es poden saltar o passar per tempura i fregir. El bròquil conté naturalment molta fibra, vitamina C i vitamines del grup B, especialment, àcid fòlic.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic kcal kcal % Valor energètic en KJ kJ kJ % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
CULTIVAR, S.A.U.