BROU ANETO PUCHERO 1 L - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
ANETO
BROU ANETO PUCHERO 1 L
Descripció Brou natural
Ingredients
1 litro de agua, 1/2 codillo de ternera (12%), 4 costillas de cerdo (8%), 1 hueso de jamón serrano (4%), 1 trozo de pollo fresco de corral (3%), 1/2 cebolla, 1 zanahoria, 1 puñado de arroz, 2 hojas de col, 1 puñado de garbanzos, 1/4 puerro, 1/2 patata, 1 rama de apio, 1/4 de diente de ajo y sal marina
Condicions de conservació i ús Conservar a temperatura ambient en un lloc fresc i sec. Un cop obert, pot conservar-se fins a 4 dies al frigorífic (+4 °C) i fins a 1 mes al congelador*** (-18 °C)
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 23,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 94,00kJ | kJ | % |
Greixos | 1,60GR | GR | % |
Saturats | 0,70GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 0,80GR | GR | % |
Sucres | 0,20GR | GR | % |
Fibra alimentària | 0,50GR | GR | % |
Proteïnes | 1,00GR | GR | % |
Sal | 0,90GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
ANETO NATURAL, S.L.U.
ES 26.06084/B CE
-
Composició del producte
DescripcióBrou natural
Ingredients
1 litro de agua, 1/2 codillo de ternera (12%), 4 costillas de cerdo (8%), 1 hueso de jamón serrano (4%), 1 trozo de pollo fresco de corral (3%), 1/2 cebolla, 1 zanahoria, 1 puñado de arroz, 2 hojas de col, 1 puñado de garbanzos, 1/4 puerro, 1/2 patata, 1 rama de apio, 1/4 de diente de ajo y sal marinaCondicions de conservació i ús Conservar a temperatura ambient en un lloc fresc i sec. Un cop obert, pot conservar-se fins a 4 dies al frigorífic (+4 °C) i fins a 1 mes al congelador*** (-18 °C)
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 23,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 94,00kJ kJ % Greixos 1,60GR GR % Saturats 0,70GR GR % Hidrats de carboni 0,80GR GR % Sucres 0,20GR GR % Fibra alimentària 0,50GR GR % Proteïnes 1,00GR GR % Sal 0,90GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
ANETO NATURAL, S.L.U.
ES 26.06084/B CE