BROU GALLINA BLANCA CASOLÀ POLLASTRE 1 L - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
GALLINA BLANCA
BROU GALLINA BLANCA CASOLÀ POLLASTRE 1 L
2,05 Eur/L Quantitat Neta: 1Descripció Brou de pollastre
Ingredients
Agua, pollo (14%), APIO (0,5%), patata (0,4%), cebolla (0,2%), zanahoria (0,2%), puerro (0,2%), grasa de cerdo, aromas naturales (con HUEVO y APIO), sal, especias.
Informacio adicional: Sense conservants.
Valor energètic 12 kcal % Greixos 0,8 GR % Saturats 0,1 GR % Sucres 0,2 GR % Sal 1,9 GR %
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 5,00kcal | 12,00kcal | % |
Valor energètic en KJ | 21,00kJ | 52,00kJ | % |
Greixos | 0,30GR | 0,80GR | % |
Saturats | 0,00GR | 0,10GR | % |
Hidrats de carboni | 0,20GR | 0,40GR | % |
Sucres | 0,10GR | 0,20GR | % |
Fibra alimentària | 0,00GR | 0,00GR | % |
Proteïnes | 0,40GR | 0,90GR | % |
Sal | 0,75GR | 1,90GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
GALLINA BLANCA, S.A.U.
-
Composició del producte
DescripcióBrou de pollastre
Ingredients
Agua, pollo (14%), APIO (0,5%), patata (0,4%), cebolla (0,2%), zanahoria (0,2%), puerro (0,2%), grasa de cerdo, aromas naturales (con HUEVO y APIO), sal, especias.Informacio adicionalSense conservants.
-
Informació nutricional
Valor energètic 12 kcal % Greixos 0,8 GR % Saturats 0,1 GR % Sucres 0,2 GR % Sal 1,9 GR %
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 5,00kcal 12,00kcal % Valor energètic en KJ 21,00kJ 52,00kJ % Greixos 0,30GR 0,80GR % Saturats 0,00GR 0,10GR % Hidrats de carboni 0,20GR 0,40GR % Sucres 0,10GR 0,20GR % Fibra alimentària 0,00GR 0,00GR % Proteïnes 0,40GR 0,90GR % Sal 0,75GR 1,90GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
GALLINA BLANCA, S.A.U.