BROU NATURAL ANETO ESCUDELLA 1 L - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
ANETO
BROU NATURAL ANETO ESCUDELLA 1 L
4,15 Eur/L Quantitat Neta: 1Descripció Caldo Natural
Ingredients
Agua, carne y huesos de ternera, pies, careta y panceta de cerdo, gallina, col, garbanzos, espinazo de cordero, patata, zanahoria, puerro, butifarra blanca, butifarra negra, nabo, apio, manteca, ajo, perejil, sal marina y pimienta negra
Condicions de conservació i ús Conservar a temperatura ambiente en lugar fresco y seco. Una vez abierto, puede conservarse hasta 4 días en el frigorífico (+4°C), y hasta 1 mes en el congelador*** (-18°C) Agitar antes de abrir
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 13,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 56,00kJ | kJ | % |
Greixos | 0,60GR | GR | % |
Saturats | 0,20GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 0,50GR | GR | % |
Sucres | 0,10GR | GR | % |
Fibra alimentària | 0,40GR | GR | % |
Proteïnes | 1,30GR | GR | % |
Sal | 0,70GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
ANETO NATURAL, S.L.U.
ES 26.06084/B CE
-
Composició del producte
DescripcióCaldo Natural
Ingredients
Agua, carne y huesos de ternera, pies, careta y panceta de cerdo, gallina, col, garbanzos, espinazo de cordero, patata, zanahoria, puerro, butifarra blanca, butifarra negra, nabo, apio, manteca, ajo, perejil, sal marina y pimienta negraCondicions de conservació i ús Conservar a temperatura ambiente en lugar fresco y seco. Una vez abierto, puede conservarse hasta 4 días en el frigorífico (+4°C), y hasta 1 mes en el congelador*** (-18°C) Agitar antes de abrir
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 13,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 56,00kJ kJ % Greixos 0,60GR GR % Saturats 0,20GR GR % Hidrats de carboni 0,50GR GR % Sucres 0,10GR GR % Fibra alimentària 0,40GR GR % Proteïnes 1,30GR GR % Sal 0,70GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
ANETO NATURAL, S.L.U.
ES 26.06084/B CE