CARBASSA 1,5 KG APROX. - Detalle Producto - Condis Andorra
Clica en la imatge per a veure-la més gran
Passa sobre la imatge per ampliar
SIN MARCA
CARBASSA 1,5 KG APROX.
Descripció CARABASSA
Condicions de conservació i ús Tallar per la meitat, assentar cada tros a la part plana i pelar amb precaució, la pell és bastant dura. Rebutjar les llavors i tallar en trossos grans per triturar o en daus petits per a una minestra o un sofregit. Es pot coure en aigua o brou per fer una crema. També es pot incorporar en un estofat o en un guisat, de la mateixa manera que faríem servir la patata. La carbassa conté fibra i és alta en potassi i baixa en sodi. És una bona font natural de vitamina A i vitamina E.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
| Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
|---|---|---|---|
| Valor energètic | kcal | kcal | % |
| Valor energètic en KJ | kJ | kJ | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
MARTÍ OCHANDO MARIA CARMEN
-
Composició del producte
DescripcióCARABASSA
Condicions de conservació i ús Tallar per la meitat, assentar cada tros a la part plana i pelar amb precaució, la pell és bastant dura. Rebutjar les llavors i tallar en trossos grans per triturar o en daus petits per a una minestra o un sofregit. Es pot coure en aigua o brou per fer una crema. També es pot incorporar en un estofat o en un guisat, de la mateixa manera que faríem servir la patata. La carbassa conté fibra i és alta en potassi i baixa en sodi. És una bona font natural de vitamina A i vitamina E.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic kcal kcal % Valor energètic en KJ kJ kJ % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
MARTÍ OCHANDO MARIA CARMEN