CARBASSÓ 2 UNITATS 600G APROX. - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
SIN MARCA
CARBASSÓ 2 UNITATS 600G APROX.
Descripció CARABASSÓ EXTRA
Condicions de conservació i ús Rentar bé amb aigua freda i assecar. Tallar el tronc i l'extrem oposat molt fibrosos. La pell té un gust més intens, una textura més ferma que la polpa blanca i dóna color a les preparacions. Pelar o deixar la pell en funció del resultat que es vulgui. Tallar en trossos grans per bullir si es vol fer una crema. Tallar a rodanxes per fer a la planxa, al forn o per arrebossar i fregir. Tallar en bastons per saltar. La cocció del carbassó és molt ràpida, és una hortalissa tova i queda molt ben cuinada al vapor per a una minestra. El carbassó també es pot consumir cru. Ratllar o tallar molt fi per fer una amanida i amanir amb vinagreta, per exemple, amb suc de llimona i herbes aromàtiques. És molt poc calòrica pel seu alt contingut en aigua i aporta naturalment vitamina C i mucílags, un tipus de fibra soluble.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | kJ | kJ | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
AGROPONIENTE NATURAL PRODUCE, S.L.
-
Composició del producte
DescripcióCARABASSÓ EXTRA
Condicions de conservació i ús Rentar bé amb aigua freda i assecar. Tallar el tronc i l'extrem oposat molt fibrosos. La pell té un gust més intens, una textura més ferma que la polpa blanca i dóna color a les preparacions. Pelar o deixar la pell en funció del resultat que es vulgui. Tallar en trossos grans per bullir si es vol fer una crema. Tallar a rodanxes per fer a la planxa, al forn o per arrebossar i fregir. Tallar en bastons per saltar. La cocció del carbassó és molt ràpida, és una hortalissa tova i queda molt ben cuinada al vapor per a una minestra. El carbassó també es pot consumir cru. Ratllar o tallar molt fi per fer una amanida i amanir amb vinagreta, per exemple, amb suc de llimona i herbes aromàtiques. És molt poc calòrica pel seu alt contingut en aigua i aporta naturalment vitamina C i mucílags, un tipus de fibra soluble.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic kcal kcal % Valor energètic en KJ kJ kJ % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
AGROPONIENTE NATURAL PRODUCE, S.L.