Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

SIN MARCA

CARBASSÓ 2 UNITATS 600G APROX.

Pes Variable
1,99 Eur/KG
1,19
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic kcal kcal %
Valor energètic en KJ kJ kJ %

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

Informació del fabricant AGROPONIENTE NATURAL PRODUCE, S.L.

  • Composició del producte

    DescripcióCARABASSÓ EXTRA

    Condicions de conservació i ús Rentar bé amb aigua freda i assecar. Tallar el tronc i l'extrem oposat molt fibrosos. La pell té un gust més intens, una textura més ferma que la polpa blanca i dóna color a les preparacions. Pelar o deixar la pell en funció del resultat que es vulgui. Tallar en trossos grans per bullir si es vol fer una crema. Tallar a rodanxes per fer a la planxa, al forn o per arrebossar i fregir. Tallar en bastons per saltar. La cocció del carbassó és molt ràpida, és una hortalissa tova i queda molt ben cuinada al vapor per a una minestra. El carbassó també es pot consumir cru. Ratllar o tallar molt fi per fer una amanida i amanir amb vinagreta, per exemple, amb suc de llimona i herbes aromàtiques. És molt poc calòrica pel seu alt contingut en aigua i aporta naturalment vitamina C i mucílags, un tipus de fibra soluble.

  • Informació nutricional

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic kcal kcal %
    Valor energètic en KJ kJ kJ %
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Fabricant

    AGROPONIENTE NATURAL PRODUCE, S.L.