CEBA CONDIS BUTI BOSSA 1 KG - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
CONDIS
CEBA CONDIS BUTI BOSSA 1 KG
1,59 Eur/KGDescripció CEBA CONDIS BUTI BOSSA 1 KG
Condicions de conservació i ús Tallar l'arrel i pelar les capes seques i fibroses. Rentar amb aigua freda i assecar. Per donar gust a un brou, tallar en trossos grans i posar des del principi de la cocció amb la resta d'ingredients. Per amanida, la manera més pràctica de menjar ceba és tallada a juliana. Tallar la ceba per la meitat de pol a pol. Donar suport a la part plana sobre la taula de tallar i fer tires fines. És l'ingredient principal dels sofregits perquè aporta textura melosa i un gust dolç i molt saborós. Picar ben fina i començar sofregint la ceba. Quan estigui tova, afegir la resta dels ingredients del sofregit ordenats en funció de la seva duresa: pebrot, tomàquet ... Per si sola també és una bona guarnició, picada o fregida tallada en cèrcols. Les cebes són molt poc calòriques i aporten naturalment potassi, vitamina C, flavonoides i compostos ensofrats beneficiosos i responsables de la seva aroma.
Informacio adicional: Calibre: 70/90 mm. Categoria I. 4-5 unitats per bossa. Origen: Espanya/França.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | kJ | kJ | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Condis Supermercats,S.A.
Fabricado por Torribas, S.A.
-
Composició del producte
DescripcióCEBA CONDIS BUTI BOSSA 1 KG
Condicions de conservació i ús Tallar l'arrel i pelar les capes seques i fibroses. Rentar amb aigua freda i assecar. Per donar gust a un brou, tallar en trossos grans i posar des del principi de la cocció amb la resta d'ingredients. Per amanida, la manera més pràctica de menjar ceba és tallada a juliana. Tallar la ceba per la meitat de pol a pol. Donar suport a la part plana sobre la taula de tallar i fer tires fines. És l'ingredient principal dels sofregits perquè aporta textura melosa i un gust dolç i molt saborós. Picar ben fina i començar sofregint la ceba. Quan estigui tova, afegir la resta dels ingredients del sofregit ordenats en funció de la seva duresa: pebrot, tomàquet ... Per si sola també és una bona guarnició, picada o fregida tallada en cèrcols. Les cebes són molt poc calòriques i aporten naturalment potassi, vitamina C, flavonoides i compostos ensofrats beneficiosos i responsables de la seva aroma.
Informacio adicionalCalibre: 70/90 mm. Categoria I. 4-5 unitats per bossa. Origen: Espanya/França.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic kcal kcal % Valor energètic en KJ kJ kJ % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Condis Supermercats,S.A.
Fabricado por Torribas, S.A.