CERVESA AMSTEL CLÀSSICA 33 CL - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
AMSTEL
CERVESA AMSTEL CLÀSSICA 33 CL
1,36 Eur/L Quantitat Neta: 33Descripció Cervesa
Ingredients
Aigua, malt d'ordi, blat de moro i extracte de llúpol. Aquest producte s'elabora amb malt d'ordi. Conté gluten
Condicions de conservació i ús Conservar el producte en un lloc net, sec i ben ventilat, protegit de la pluja i allunyat d'altres productes, alimentaris o no, que puguin impartir-li olors o gustos estranys. Emmagatzemar preferiblement entre 5 °C i 15?°C, evitant temperatures superiors a 25?°C. Evitar exposicions directes a la llum del sol o fonts de calor. No congelar el producte. El producte s'ha de servir-se entre 0 °C i 3?°C per obtenir les seves màximes qualitats organolèptiques. Veure la data de consum preferent a l'envàs. Feu servir un obridor adequat per evitar trencaments a l'ampolla. Per a llauna, feu servir l'anella sense canviar-la de posició ni girar-la. No ingerir si detecteu que s'ha violat el tancament.
Informacio adicional: Graduació Alcohòlica1: 4,70%
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 40,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 167,00kJ | kJ | % |
Greixos | 0,00GR | GR | % |
Saturats | 0,00GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 3,30GR | GR | % |
Sucres | 0,00GR | GR | % |
Proteïnes | 0,00GR | GR | % |
Sal | 0,01GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Heineken España S.A.
-
Composició del producte
DescripcióCervesa
Ingredients
Aigua, malt d'ordi, blat de moro i extracte de llúpol. Aquest producte s'elabora amb malt d'ordi. Conté glutenCondicions de conservació i ús Conservar el producte en un lloc net, sec i ben ventilat, protegit de la pluja i allunyat d'altres productes, alimentaris o no, que puguin impartir-li olors o gustos estranys. Emmagatzemar preferiblement entre 5 °C i 15?°C, evitant temperatures superiors a 25?°C. Evitar exposicions directes a la llum del sol o fonts de calor. No congelar el producte. El producte s'ha de servir-se entre 0 °C i 3?°C per obtenir les seves màximes qualitats organolèptiques. Veure la data de consum preferent a l'envàs. Feu servir un obridor adequat per evitar trencaments a l'ampolla. Per a llauna, feu servir l'anella sense canviar-la de posició ni girar-la. No ingerir si detecteu que s'ha violat el tancament.
Informacio adicionalGraduació Alcohòlica1: 4,70%
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 40,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 167,00kJ kJ % Greixos 0,00GR GR % Saturats 0,00GR GR % Hidrats de carboni 3,30GR GR % Sucres 0,00GR GR % Proteïnes 0,00GR GR % Sal 0,01GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Heineken España S.A.