COCIDO LITORAL ANDALÚS 425 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
LITORAL
COCIDO LITORAL ANDALÚS 425 G
7,98 Eur/KG Quantitat Neta: 425Descripció CARN D'OLLA A L'ANDALUSA. PLAT CUINAT.
Ingredients
Ingredientes: Hortalizas (tomate, acelgas 7,5%, judía verde 7,5%, patata 7,5%), garbanzos cocidos (24,8%) [agua, garbanzos (10,8%)], agua, carne de cerdo (7,0%), chorizo extra (6,1%) (magro, papada y panceta ahumada de cerdo, sal, pimentón, ajo), manteca de cerdo ibérico, sal.
Condicions de conservació i ús 3 MODES DE PREPARACIÓ: 1. Obriu la llauna i poseu-la al bany maria durant 15 minuts. 2. Aboqueu el contingut de la llauna en un cassó i escalfeu-lo a foc suau durant 10 minuts. 3. Aboqueu el contingut de la llauna en un recipient no metàl·lic i escalfeu-lo, tapat, en un microones de 3 a 5 minuts, depenent de la potència.
Informacio adicional: Font de fibra.
Valor energètic 323 kcal % Greixos 16,8 GR 24% Saturats 5,8 GR 29% Sucres 1,5 GR 2% Sal 2,8 GR 47%
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 108,00kcal | 323,00kcal | % |
Valor energètic en KJ | 449,00kJ | 1347,00kJ | % |
Greixos | 5,60GR | 16,80GR | 24% |
Saturats | 1,90GR | 5,80GR | 29% |
Hidrats de carboni | 7,90GR | 23,60GR | 9% |
Sucres | 0,50GR | 1,50GR | 2% |
Fibra alimentària | 2,30GR | 6,80GR | % |
Proteïnes | 5,30GR | 15,90GR | 32% |
Sal | 0,95GR | 2,80GR | 47% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Nestlé España, S.A.
ES 26.143/0 CE
-
Composició del producte
DescripcióCARN D'OLLA A L'ANDALUSA. PLAT CUINAT.
Ingredients
Ingredientes: Hortalizas (tomate, acelgas 7,5%, judía verde 7,5%, patata 7,5%), garbanzos cocidos (24,8%) [agua, garbanzos (10,8%)], agua, carne de cerdo (7,0%), chorizo extra (6,1%) (magro, papada y panceta ahumada de cerdo, sal, pimentón, ajo), manteca de cerdo ibérico, sal.Condicions de conservació i ús 3 MODES DE PREPARACIÓ: 1. Obriu la llauna i poseu-la al bany maria durant 15 minuts. 2. Aboqueu el contingut de la llauna en un cassó i escalfeu-lo a foc suau durant 10 minuts. 3. Aboqueu el contingut de la llauna en un recipient no metàl·lic i escalfeu-lo, tapat, en un microones de 3 a 5 minuts, depenent de la potència.
Informacio adicionalFont de fibra.
-
Informació nutricional
Valor energètic 323 kcal % Greixos 16,8 GR 24% Saturats 5,8 GR 29% Sucres 1,5 GR 2% Sal 2,8 GR 47%
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 108,00kcal 323,00kcal % Valor energètic en KJ 449,00kJ 1347,00kJ % Greixos 5,60GR 16,80GR 24% Saturats 1,90GR 5,80GR 29% Hidrats de carboni 7,90GR 23,60GR 9% Sucres 0,50GR 1,50GR 2% Fibra alimentària 2,30GR 6,80GR % Proteïnes 5,30GR 15,90GR 32% Sal 0,95GR 2,80GR 47% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Nestlé España, S.A.
ES 26.143/0 CE