COCO 1 PEÇA - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
SIN MARCA
COCO 1 PEÇA
1,25 Eur/UDescripció COCO 1 PAC
Condicions de conservació i ús Colpejar el coco amb un martell especial per trencar l'escorça exterior. Buidar l'aigua de l'interior en un bol. Marcar la polpa a trossos amb un ganivet. Lliscar un ganivet entre l'escorça i la polpa i fer palanca per desprendre-, protegint-se l'altra mà amb un drap i amb molta precaució per no tallar-se. Utilitza per picar o triturat per fer mousses, batuts ... El greix constitueix el principal component, després de l'aigua, i és naturalment ric en àcids grassos saturats. Així mateix, el coco és font natural de fibra, seleni, ferro i potassi.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | kJ | kJ | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
CULTIVAR, S.A.U.
-
Composició del producte
DescripcióCOCO 1 PAC
Condicions de conservació i ús Colpejar el coco amb un martell especial per trencar l'escorça exterior. Buidar l'aigua de l'interior en un bol. Marcar la polpa a trossos amb un ganivet. Lliscar un ganivet entre l'escorça i la polpa i fer palanca per desprendre-, protegint-se l'altra mà amb un drap i amb molta precaució per no tallar-se. Utilitza per picar o triturat per fer mousses, batuts ... El greix constitueix el principal component, després de l'aigua, i és naturalment ric en àcids grassos saturats. Així mateix, el coco és font natural de fibra, seleni, ferro i potassi.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic kcal kcal % Valor energètic en KJ kJ kJ % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
CULTIVAR, S.A.U.