Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

SIN MARCA

COLS 1 UNITAT

1,49 Eur/U
1,49
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic kcal kcal %
Valor energètic en KJ kJ kJ %

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

Informació del fabricant FRUITCAMP, S.L.

  • Composició del producte

    DescripcióCOL 1 UNI

    Condicions de conservació i ús Retirar les fulles exteriors si estan danyades i rentar amb aigua freda. Tallar a quarts i esfullar. Tornar a rentar amb aigua freda submergint els fulls i escórrer. Tallar en trossos més petits, una opció pràctica de menjar és a tires fines: amuntegar unes quantes fulles, enrotllar i fer la juliana. Bullir la col en aigua amb una mica de sal, si es desitja acompanyada d'altres hortalisses. Depenen de l'ús que li vulguem donar la deixarem aldente o més feta. Podem compondre una amanida amb les tires de col breument bullides o fer un plat de verdura amb col i patata ben toves. Amanir al gust amb oli cru, un oli amb alls laminats fregits, herbes fresques picades ... És naturalment rica en fibra i molt poc calòrica i aporta potassi i folats.

  • Informació nutricional

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic kcal kcal %
    Valor energètic en KJ kJ kJ %
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Fabricant

    FRUITCAMP, S.L.