CONILL CONDIS ESPATLLA 325 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
CONDIS
CONILL CONDIS ESPATLLA 325 G
Descripció CONILL CONDIS ESPATLLA
Condicions de conservació i ús Cuinar al forn amb una mica d'oli i aromatitzants al gust: una mica de vi, espècies o herbes aromàtiques, hortalisses ... També es poden cuinar en una cassola amb un sofregit i una mica de brou. La carn de conill és naturalment rica en proteïna i molt magra, ja que només al voltant d'un 5% és greix. Els greixos saturats són minoritàries en el conill, al contrari que gairebé totes les carns.
Informacio adicional: Les espatlles de conill són molt bones al forn. Podem cuinar-les només amb oli, sal i pebre, però admeten molts més gustos, com ara all, herbes, mel, cítrics... També les podem estofar en una cassola amb hortalisses, bolets, xocolata, una picada de fruita seca...
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | kJ | kJ | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
-
Composició del producte
DescripcióCONILL CONDIS ESPATLLA
Condicions de conservació i ús Cuinar al forn amb una mica d'oli i aromatitzants al gust: una mica de vi, espècies o herbes aromàtiques, hortalisses ... També es poden cuinar en una cassola amb un sofregit i una mica de brou. La carn de conill és naturalment rica en proteïna i molt magra, ja que només al voltant d'un 5% és greix. Els greixos saturats són minoritàries en el conill, al contrari que gairebé totes les carns.
Informacio adicionalLes espatlles de conill són molt bones al forn. Podem cuinar-les només amb oli, sal i pebre, però admeten molts més gustos, com ara all, herbes, mel, cítrics... També les podem estofar en una cassola amb hortalisses, bolets, xocolata, una picada de fruita seca...
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic kcal kcal % Valor energètic en KJ kJ kJ % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients