CONILL CONDIS LLOM TROSSOS 400 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
CONDIS
CONILL CONDIS LLOM TROSSOS 400 G
Descripció CONILL CONDIS LLOM TROSSOS
Condicions de conservació i ús Cuinar al forn oa la planxa assaonat al gust i amb una mica d'oli. També es poden afegir a un arròs amb hortalisses i bolets. La carn de conill és naturalment rica en proteïna i molt magra, ja que només al voltant d'un 5% és greix. Els greixos saturats són minoritàries en el conill, al contrari que gairebé totes les carns.
Informacio adicional: El llom és la part del conill que queda més bé per fer a la planxa, ja que no té gaire os. També es pot cuinar estofat o al forn, i trossejat més petit es pot afegir a un arròs.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | kJ | kJ | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
-
Composició del producte
DescripcióCONILL CONDIS LLOM TROSSOS
Condicions de conservació i ús Cuinar al forn oa la planxa assaonat al gust i amb una mica d'oli. També es poden afegir a un arròs amb hortalisses i bolets. La carn de conill és naturalment rica en proteïna i molt magra, ja que només al voltant d'un 5% és greix. Els greixos saturats són minoritàries en el conill, al contrari que gairebé totes les carns.
Informacio adicionalEl llom és la part del conill que queda més bé per fer a la planxa, ja que no té gaire os. També es pot cuinar estofat o al forn, i trossejat més petit es pot afegir a un arròs.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic kcal kcal % Valor energètic en KJ kJ kJ % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients