CONILL CONDIS MIG 550 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
CONDIS
CONILL CONDIS MIG 550 G
Descripció CONILL CONDIS MIG
Condicions de conservació i ús Cuinar sencer al forn assaonat i ruixat amb oli. En el fons de la safata afegir una mica de líquid (un licor o brou) perquè no quedi sec i ruixar la peça un parell de vegades durant la cocció. Cuinar fins que l'interior estigui completament cuit i l'exterior daurat. La carn de conill és naturalment rica en proteïna i molt magra, ja que només al voltant d'un 5% és greix. Els greixos saturats són minoritàries en el conill, al contrari que gairebé totes les carns.
Informacio adicional: Podem posar mig conill directament al forn amb una mica d'oli, un licor al gust, sal, pebre, farigola i uns quants grans d'all. El cuinarem fins que quedi torrat i podem acompanyar-lo d'unes patates rostides amb allioli.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | kJ | kJ | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
-
Composició del producte
DescripcióCONILL CONDIS MIG
Condicions de conservació i ús Cuinar sencer al forn assaonat i ruixat amb oli. En el fons de la safata afegir una mica de líquid (un licor o brou) perquè no quedi sec i ruixar la peça un parell de vegades durant la cocció. Cuinar fins que l'interior estigui completament cuit i l'exterior daurat. La carn de conill és naturalment rica en proteïna i molt magra, ja que només al voltant d'un 5% és greix. Els greixos saturats són minoritàries en el conill, al contrari que gairebé totes les carns.
Informacio adicionalPodem posar mig conill directament al forn amb una mica d'oli, un licor al gust, sal, pebre, farigola i uns quants grans d'all. El cuinarem fins que quedi torrat i podem acompanyar-lo d'unes patates rostides amb allioli.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic kcal kcal % Valor energètic en KJ kJ kJ % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients