CONILL CONDIS TROSSEJAT 500 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
CONDIS
CONILL CONDIS TROSSEJAT 500 G
Descripció CONILL CONDIS TROSSEJAT
Condicions de conservació i ús Cuinar al forn amb una mica d'oli i condiments al gust: una mica de vi, espècies o herbes aromàtiques, hortalisses ... Per cuinar guisat, en una cassola es sofregeixen les peces i s'acompanyen d'all, ceba, pebrot ... es mulla amb un licor, es deixa evaporar i, a continuació es cobreix amb brou. Cuinar fins que l'interior estigui completament cuit. La carn de conill és naturalment rica en proteïna i molt magra, ja que només al voltant d'un 5% és greix. Els greixos saturats són minoritàries en el conill, al contrari que gairebé totes les carns.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | kJ | kJ | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
-
Composició del producte
DescripcióCONILL CONDIS TROSSEJAT
Condicions de conservació i ús Cuinar al forn amb una mica d'oli i condiments al gust: una mica de vi, espècies o herbes aromàtiques, hortalisses ... Per cuinar guisat, en una cassola es sofregeixen les peces i s'acompanyen d'all, ceba, pebrot ... es mulla amb un licor, es deixa evaporar i, a continuació es cobreix amb brou. Cuinar fins que l'interior estigui completament cuit. La carn de conill és naturalment rica en proteïna i molt magra, ja que només al voltant d'un 5% és greix. Els greixos saturats són minoritàries en el conill, al contrari que gairebé totes les carns.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic kcal kcal % Valor energètic en KJ kJ kJ % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients