Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

CONDIS

CONILL CONDIS TROSSEJAT 500 G

Pes Variable
10,25 Eur/KG
5,13
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic kcal kcal %
Valor energètic en KJ kJ kJ %

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Composició del producte

    DescripcióCONILL CONDIS TROSSEJAT

    Condicions de conservació i ús Cuinar al forn amb una mica d'oli i condiments al gust: una mica de vi, espècies o herbes aromàtiques, hortalisses ... Per cuinar guisat, en una cassola es sofregeixen les peces i s'acompanyen d'all, ceba, pebrot ... es mulla amb un licor, es deixa evaporar i, a continuació es cobreix amb brou. Cuinar fins que l'interior estigui completament cuit. La carn de conill és naturalment rica en proteïna i molt magra, ja que només al voltant d'un 5% és greix. Els greixos saturats són minoritàries en el conill, al contrari que gairebé totes les carns.

  • Informació nutricional

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic kcal kcal %
    Valor energètic en KJ kJ kJ %
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients