CREMA CACAU CONDIS 2 SABORS 210 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
CONDIS
CREMA CACAU CONDIS 2 SABORS 210 G
7,86 Eur/KG Quantitat Neta: 210Descripció Crema al cacao con avellanas
Ingredients
Azúcar, aceite de girasol, leche desnatada en polvo, suero lácteo en polvo (leche), cacao desgrasado en polvo (4.25%), pasta de avellanas (4%), emulgentes (E-471 y lecitina de soja), aromas y antioxidante (extracto natural rico en tocoferoles). Puede contener trazas de otros frutos de cáscara.
Condicions de conservació i ús En lugar fresco, seco y carente de olores. Temperatura óptima de conservación: 18-20°C.
Informacio adicional: Sin gluten. Vida útil: 18 meses.
Valor energètic 81 kcal % Greixos 4,7 GR 6.6% Saturats 0,8 GR 3.8% Sucres 8,9 GR 9.8% Sal 0 GR 0.3%
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 539,00kcal | 81,00kcal | % |
Valor energètic en KJ | 2252,00kJ | 338,00kJ | % |
Greixos | 31,00GR | 4,70GR | 6.6% |
Saturats | 5,00GR | 0,80GR | 3.8% |
Hidrats de carboni | 60,00GR | 9,00GR | 3.5% |
Sucres | 59,00GR | 8,90GR | 9.8% |
Fibra alimentària | 1,70GR | 0,30GR | % |
Proteïnes | 4,20GR | 0,60GR | 1.3% |
Sal | 0,11GR | 0,02GR | 0.3% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Fabricado por Ibercacao, S.A.
25.00185/TO
-
Composició del producte
DescripcióCrema al cacao con avellanas
Ingredients
Azúcar, aceite de girasol, leche desnatada en polvo, suero lácteo en polvo (leche), cacao desgrasado en polvo (4.25%), pasta de avellanas (4%), emulgentes (E-471 y lecitina de soja), aromas y antioxidante (extracto natural rico en tocoferoles). Puede contener trazas de otros frutos de cáscara.Condicions de conservació i ús En lugar fresco, seco y carente de olores. Temperatura óptima de conservación: 18-20°C.
Informacio adicionalSin gluten. Vida útil: 18 meses.
-
Informació nutricional
Valor energètic 81 kcal % Greixos 4,7 GR 6.6% Saturats 0,8 GR 3.8% Sucres 8,9 GR 9.8% Sal 0 GR 0.3%
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 539,00kcal 81,00kcal % Valor energètic en KJ 2252,00kJ 338,00kJ % Greixos 31,00GR 4,70GR 6.6% Saturats 5,00GR 0,80GR 3.8% Hidrats de carboni 60,00GR 9,00GR 3.5% Sucres 59,00GR 8,90GR 9.8% Fibra alimentària 1,70GR 0,30GR % Proteïnes 4,20GR 0,60GR 1.3% Sal 0,11GR 0,02GR 0.3% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Fabricado por Ibercacao, S.A.
25.00185/TO