CREMA LA FAGEDA VAINILLA 4 UNITATS - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
LA FAGEDA
CREMA LA FAGEDA VAINILLA 4 UNITATS
4,98 Eur/KG Quantitat Neta: 500Descripció Postres làcties
Ingredients
Llet, sucre, nata, espessidor (E-1442), ou en pols (0,2%), aroma, gelificant (carragàhens), colorant (betacarotè) i sal
Condicions de conservació i ús Conservar-ho refrigerat entre 1 i 8°C.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 113,70kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 478,10kJ | kJ | % |
Greixos | 4,20GR | GR | % |
Saturats | 2,70GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 16,40GR | GR | % |
Sucres | 14,00GR | GR | % |
Proteïnes | 2,70GR | GR | % |
Sal | 0,10GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
La Fageda Fundació
15.01801/GE
-
Composició del producte
DescripcióPostres làcties
Ingredients
Llet, sucre, nata, espessidor (E-1442), ou en pols (0,2%), aroma, gelificant (carragàhens), colorant (betacarotè) i salCondicions de conservació i ús Conservar-ho refrigerat entre 1 i 8°C.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 113,70kcal kcal % Valor energètic en KJ 478,10kJ kJ % Greixos 4,20GR GR % Saturats 2,70GR GR % Hidrats de carboni 16,40GR GR % Sucres 14,00GR GR % Proteïnes 2,70GR GR % Sal 0,10GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
La Fageda Fundació
15.01801/GE