CREPS DR. OETKER DOLÇ O SALAT 175 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
DR. OETKER
CREPS DR. OETKER DOLÇ O SALAT 175 G
14,80 Eur/KG Quantitat Neta: 175Descripció Barreja preparada per a creps
Ingredients
farina de blat, sucre, gluten de blat, maltodextrina, emulgent (lecitina de soja), llet desnatada en pols, gasificants (difosfats, carbonats de sodi), sal, antiaglomerant (diòxid de silici
Condicions de conservació i ús Conservar en un lloc fresc i sec. 1-Agiteu bé perquè el contingut es desprengui del fons. 2-Obriu i ompliu el pot de llet fins a la marca del lateral (aprox. 400 ml). Tanque-lo bé. 3-Tombeu-lo i agiteu-lo bé durant aproximadament 1 minut. Comproveu que la pols s'hagi barrejat bé amb la llet. 4-En una paella, escalfeu una mica de mantega. Aboqueu la barreja en una tassa o got de cafè i repartiu-la a la paella. Quan la crep estigui daurada d'una banda, doneu-li la volta amb l'ajuda d'una espàtula i deixeu-la uns segons més fins que estigui feta. Suggeriment: podeu decorar les vostres creps amb guarnició de caramel estil toffee Dr. Oetker o guarnició de xocolata Dr. Oetker.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 230,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 964,00kJ | kJ | % |
Greixos | 11,00GR | GR | % |
Saturats | 5,60GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 26,00GR | GR | % |
Sucres | 5,70GR | GR | % |
Proteïnes | 6,10GR | GR | % |
Sal | 0,43GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Dr. Oetker Ibérica S.A.
40.22369/B
-
Composició del producte
DescripcióBarreja preparada per a creps
Ingredients
farina de blat, sucre, gluten de blat, maltodextrina, emulgent (lecitina de soja), llet desnatada en pols, gasificants (difosfats, carbonats de sodi), sal, antiaglomerant (diòxid de siliciCondicions de conservació i ús Conservar en un lloc fresc i sec. 1-Agiteu bé perquè el contingut es desprengui del fons. 2-Obriu i ompliu el pot de llet fins a la marca del lateral (aprox. 400 ml). Tanque-lo bé. 3-Tombeu-lo i agiteu-lo bé durant aproximadament 1 minut. Comproveu que la pols s'hagi barrejat bé amb la llet. 4-En una paella, escalfeu una mica de mantega. Aboqueu la barreja en una tassa o got de cafè i repartiu-la a la paella. Quan la crep estigui daurada d'una banda, doneu-li la volta amb l'ajuda d'una espàtula i deixeu-la uns segons més fins que estigui feta. Suggeriment: podeu decorar les vostres creps amb guarnició de caramel estil toffee Dr. Oetker o guarnició de xocolata Dr. Oetker.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 230,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 964,00kJ kJ % Greixos 11,00GR GR % Saturats 5,60GR GR % Hidrats de carboni 26,00GR GR % Sucres 5,70GR GR % Proteïnes 6,10GR GR % Sal 0,43GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Dr. Oetker Ibérica S.A.
40.22369/B