CROQUETES BO DE DEBÒ PERNIL 10 UNITATS - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
BO DE DEBÒ
CROQUETES BO DE DEBÒ PERNIL 10 UNITATS
Descripció Croquetes de pernil ibèric fregides.
Ingredients
Llet sencera, farina de blat, farina de galeta (gluten), oli de gira-sol, pernil ibèric (5%) (pernil de porc ibèric, sal i conservador: nitrat potàssic), ou líquid pasteuritzat, mantega, ceba fregida deshidratada (ceba, greix de palma, farina de blat, sal) i conservador: sorbat potàssic. A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen: crustacis, peix, api, cacauets, soja, fruits amb clofolla, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscos
Condicions de conservació i ús Un cop obert, conservar entre 0 °C i 4 °C protegit amb un film i consumir abans de 48 hores. Fregiu en oli abundant ben calent fins a obtenir un producte daurat i cruixent. O escalfeu al microones a mitjana o màxima potència durant 1-2 minuts.
Informacio adicional: Envasat en atmosfera modificada.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 264,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1101,00kJ | kJ | % |
Greixos | 15,30GR | GR | % |
Saturats | 6,60GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 22,00GR | GR | % |
Sucres | 1,40GR | GR | % |
Proteïnes | 8,50GR | GR | % |
Sal | 0,82GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
BO DE DEBO S.L.
26.04326/B
-
Composició del producte
DescripcióCroquetes de pernil ibèric fregides.
Ingredients
Llet sencera, farina de blat, farina de galeta (gluten), oli de gira-sol, pernil ibèric (5%) (pernil de porc ibèric, sal i conservador: nitrat potàssic), ou líquid pasteuritzat, mantega, ceba fregida deshidratada (ceba, greix de palma, farina de blat, sal) i conservador: sorbat potàssic. A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen: crustacis, peix, api, cacauets, soja, fruits amb clofolla, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscosCondicions de conservació i ús Un cop obert, conservar entre 0 °C i 4 °C protegit amb un film i consumir abans de 48 hores. Fregiu en oli abundant ben calent fins a obtenir un producte daurat i cruixent. O escalfeu al microones a mitjana o màxima potència durant 1-2 minuts.
Informacio adicionalEnvasat en atmosfera modificada.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 264,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1101,00kJ kJ % Greixos 15,30GR GR % Saturats 6,60GR GR % Hidrats de carboni 22,00GR GR % Sucres 1,40GR GR % Proteïnes 8,50GR GR % Sal 0,82GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
BO DE DEBO S.L.
26.04326/B