FALAFEL GERBLÉ BIO 250 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Clica en la imatge per a veure-la més gran
Passa sobre la imatge per ampliar
GERBLÉ
FALAFEL GERBLÉ BIO 250 G
17,00 Eur/KG Quantitat Neta: 250Descripció Falafel
Ingredients
Tofu* 37% (aigua, soja*, gelificant: nigari), cigrons*, pèsols*, pa ratllat* (farina de blat*, aigua, sal, llevat), aigua, ceba*, oli d'oliva verge*, oli de gira-sol*, sal marina, comí* en pols, all*. * Ingredients procedents d'Agricultura ecològica.,,,, Pot contenir traces d'ou lletfruits de closcaapisèsam i derivats dels mateixos.
Condicions de conservació i ús Conservar entre 2°C i 4°C.
Informacio adicional: Envasat en atmosfera protectora.Proteina iturria, zuntzetan aberatsa
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
| Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
|---|---|---|---|
| Valor energètic | 265,00kcal | kcal | % |
| Valor energètic en KJ | 1104,00kJ | kJ | % |
| Greixos | 16,00GR | GR | % |
| Saturats | 2,30GR | GR | % |
| Hidrats de carboni | 15,00GR | GR | % |
| Sucres | 2,00GR | GR | % |
| Fibra alimentària | 8,70GR | GR | % |
| Proteïnes | 11,00GR | GR | % |
| Sal | 1,30GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Nutrition & Santé Iberia, S.L.
-
Composició del producte
DescripcióFalafel
Ingredients
Tofu* 37% (aigua, soja*, gelificant: nigari), cigrons*, pèsols*, pa ratllat* (farina de blat*, aigua, sal, llevat), aigua, ceba*, oli d'oliva verge*, oli de gira-sol*, sal marina, comí* en pols, all*. * Ingredients procedents d'Agricultura ecològica.,,,, Pot contenir traces d'ou lletfruits de closcaapisèsam i derivats dels mateixos.Condicions de conservació i ús Conservar entre 2°C i 4°C.
Informacio adicionalEnvasat en atmosfera protectora.Proteina iturria, zuntzetan aberatsa
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 265,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1104,00kJ kJ % Greixos 16,00GR GR % Saturats 2,30GR GR % Hidrats de carboni 15,00GR GR % Sucres 2,00GR GR % Fibra alimentària 8,70GR GR % Proteïnes 11,00GR GR % Sal 1,30GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Nutrition & Santé Iberia, S.L.