FIDEUADA NOMEN 840 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
NOMEN
FIDEUADA NOMEN 840 G
Descripció Plat preparat - Fideuada
Ingredients
Fideus de blat. Brou de peix i mariscs (82%), tomàquet, ceba, oli d'oliva, oli de gira-sol, sal, all i espècies
Condicions de conservació i ús Conservar en un lloc fresc, sec i lluny del terra. Posar 3 cullerades soperes d'oli en un recipient baix i ample (d'uns 30 cm de diàmetre). Escalfar a foc mitjà. Afegir-hi els fideus i remoure'ls constantment fins que es torrin sense cremar-se. Abocar-hi amb precaució el contingut de la llauna de brou. Afegir mitjana llauna d'aigua calenta al recipient. Deixar-ho coure fins que absorbeixi el brou (aproximadament 11 minuts). Retirar-ho del foc i deixar reposar 2 minuts abans de servir. Si es desitja, posar la fideuada un moment al forn perquè es gratini. Aquest producte ja conté sal. No obstant això, durant l'ebullició podeu rectificar-lo al vostre gust.
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 167,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 704,00kJ | kJ | % |
Greixos | 5,05GR | GR | 5.05% |
Saturats | 0,70GR | GR | 0.7% |
Hidrats de carboni | 27,00GR | GR | 27% |
Sucres | 1,30GR | GR | 1.3% |
Fibra alimentària | 1,00GR | GR | 1% |
Proteïnes | 3,44GR | GR | 3.44% |
Sal | 1,36GR | GR | 1.36% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Nomen Foods, S.L.
40.047473/T
-
Composició del producte
DescripcióPlat preparat - Fideuada
Ingredients
Fideus de blat. Brou de peix i mariscs (82%), tomàquet, ceba, oli d'oliva, oli de gira-sol, sal, all i espèciesCondicions de conservació i ús Conservar en un lloc fresc, sec i lluny del terra. Posar 3 cullerades soperes d'oli en un recipient baix i ample (d'uns 30 cm de diàmetre). Escalfar a foc mitjà. Afegir-hi els fideus i remoure'ls constantment fins que es torrin sense cremar-se. Abocar-hi amb precaució el contingut de la llauna de brou. Afegir mitjana llauna d'aigua calenta al recipient. Deixar-ho coure fins que absorbeixi el brou (aproximadament 11 minuts). Retirar-ho del foc i deixar reposar 2 minuts abans de servir. Si es desitja, posar la fideuada un moment al forn perquè es gratini. Aquest producte ja conté sal. No obstant això, durant l'ebullició podeu rectificar-lo al vostre gust.
Informacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 167,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 704,00kJ kJ % Greixos 5,05GR GR 5.05% Saturats 0,70GR GR 0.7% Hidrats de carboni 27,00GR GR 27% Sucres 1,30GR GR 1.3% Fibra alimentària 1,00GR GR 1% Proteïnes 3,44GR GR 3.44% Sal 1,36GR GR 1.36% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Nomen Foods, S.L.
40.047473/T