FILET DE PORC IBÈRIC CONDIS 400G APROX. - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
CONDIS
FILET DE PORC IBÈRIC CONDIS 400G APROX.
Condicions de conservació i ús Certificat per CERTICAR CP/NCI/004/13. Origen: Espanya. Conservar entre 0 °C i 4 °C. Després d'obrir l'envàs, consumir-lo abans de 48 h. Cuinar fins que l'interior de la carn sigui completament cuit.
Informacio adicional: Si es fa sencer, el més pràctic és cuinar el filet de porc al forn. És una carn que no s'ha de coure gaire estona, perquè pot quedar dura. A la mateixa safata s'hi pot cuinar una guarnició com ara patata, poma o tomàquet amanits.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | kJ | kJ | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
-
Composició del producte
Condicions de conservació i ús Certificat per CERTICAR CP/NCI/004/13. Origen: Espanya. Conservar entre 0 °C i 4 °C. Després d'obrir l'envàs, consumir-lo abans de 48 h. Cuinar fins que l'interior de la carn sigui completament cuit.
Informacio adicionalSi es fa sencer, el més pràctic és cuinar el filet de porc al forn. És una carn que no s'ha de coure gaire estona, perquè pot quedar dura. A la mateixa safata s'hi pot cuinar una guarnició com ara patata, poma o tomàquet amanits.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic kcal kcal % Valor energètic en KJ kJ kJ % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients