FLAM CONDIS VAINILLA 6 UNITATS - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
CONDIS
FLAM CONDIS VAINILLA 6 UNITATS
2,08 Eur/KG Quantitat Neta: 600Descripció Postres làcties refrigerades
Ingredients
Llet sencera, sucre, caramel [sucre, xarop de glucosa i fructosa, aigua i espessidors (midó modificat de blat de moro, goma xantana, i pectina)], proteïna de la llet, estabilitzants (carragahen, carboximetilcel·lulosa i goma de garrofí), midó modificat de blat de moro, aromes i colorant (annato)
Condicions de conservació i ús Conservar en fred entre +2 i +6 °C.
Informacio adicional: Sabor vainilla
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 95,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 398,00kJ | kJ | % |
Greixos | 1,90GR | GR | 2.7% |
Saturats | 1,20GR | GR | 6% |
Hidrats de carboni | 17,00GR | GR | 6.5% |
Sucres | 16,00GR | GR | 17.8% |
Fibra alimentària | 0,10g | 0,10g | % |
Proteïnes | 2,60GR | GR | 5.2% |
Sal | 0,17GR | GR | 2.8% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Fabricado por POSTRES Y DULCES REINA, S.
ES 15,03124/MU CE
-
Composició del producte
DescripcióPostres làcties refrigerades
Ingredients
Llet sencera, sucre, caramel [sucre, xarop de glucosa i fructosa, aigua i espessidors (midó modificat de blat de moro, goma xantana, i pectina)], proteïna de la llet, estabilitzants (carragahen, carboximetilcel·lulosa i goma de garrofí), midó modificat de blat de moro, aromes i colorant (annato)Condicions de conservació i ús Conservar en fred entre +2 i +6 °C.
Informacio adicionalSabor vainilla
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 95,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 398,00kJ kJ % Greixos 1,90GR GR 2.7% Saturats 1,20GR GR 6% Hidrats de carboni 17,00GR GR 6.5% Sucres 16,00GR GR 17.8% Fibra alimentària 0,10g 0,10g % Proteïnes 2,60GR GR 5.2% Sal 0,17GR GR 2.8% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Fabricado por POSTRES Y DULCES REINA, S.
ES 15,03124/MU CE