FLAM DANONE DE FORMATGE 4 UNITATS - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
DEPOSTRE
FLAM DANONE DE FORMATGE 4 UNITATS
9,63 Eur/KG Quantitat Neta: 400Descripció Flam de formatge
Ingredients
Llet, formatge fresc (29%), nata, sucre, caramel, espessidor (midó de blat de moro) i estabilitzadors (carragahen i citrat trisòdic)
Condicions de conservació i ús Conservar en fred entre 2 °C i 6 °C.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 191,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 810,00kJ | kJ | % |
Greixos | 12,50GR | GR | % |
Saturats | 8,20GR | GR | 41% |
Hidrats de carboni | 16,00GR | GR | % |
Sucres | 13,50GR | GR | 15% |
Proteïnes | 3,70GR | GR | % |
Sal | 0,25GR | GR | 4% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Danone S.A.
15.00910/O CE
-
Composició del producte
DescripcióFlam de formatge
Ingredients
Llet, formatge fresc (29%), nata, sucre, caramel, espessidor (midó de blat de moro) i estabilitzadors (carragahen i citrat trisòdic)Condicions de conservació i ús Conservar en fred entre 2 °C i 6 °C.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 191,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 810,00kJ kJ % Greixos 12,50GR GR % Saturats 8,20GR GR 41% Hidrats de carboni 16,00GR GR % Sucres 13,50GR GR 15% Proteïnes 3,70GR GR % Sal 0,25GR GR 4% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Danone S.A.
15.00910/O CE