FLAM DANONE VAINILLA 4 UNITATS - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
DEPOSTRE
FLAM DANONE VAINILLA 4 UNITATS
5,98 Eur/KG Quantitat Neta: 380Condicions de conservació i ús Conservar en fred entre 2 °C i 6 °C.
Greixos 1,8 GR 2% Saturats 1,1 GR 6% Sucres 16 GR 19% Sal 0,2 GR 2%
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | kJ | kJ | % |
Greixos | 1,90GR | 1,80GR | 2% |
Saturats | 1,20GR | 1,10GR | 6% |
Hidrats de carboni | 17,70GR | 17,00GR | 7% |
Sucres | 16,70GR | 16,00GR | 19% |
Proteïnes | 3,00GR | 2,90GR | 6% |
Sal | 0,17GR | 0,16GR | 2% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
DANONE, S.A.
-
Composició del producte
Condicions de conservació i ús Conservar en fred entre 2 °C i 6 °C.
-
Informació nutricional
Greixos 1,8 GR 2% Saturats 1,1 GR 6% Sucres 16 GR 19% Sal 0,2 GR 2%
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic kcal kcal % Valor energètic en KJ kJ kJ % Greixos 1,90GR 1,80GR 2% Saturats 1,20GR 1,10GR 6% Hidrats de carboni 17,70GR 17,00GR 7% Sucres 16,70GR 16,00GR 19% Proteïnes 3,00GR 2,90GR 6% Sal 0,17GR 0,16GR 2% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
DANONE, S.A.