Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

MANDARÍN

FLAM MANDARÍN CLÀSSIC 5 SOBRES 20 G

62,50 Eur/KG Quantitat Neta:  30
1,25
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic 90,00kcal kcal %
Valor energètic en KJ 283,00kJ kJ %
Greixos 1,40GR GR %
Saturats 0,90GR GR %
Hidrats de carboni 16,00GR GR %
Sucres 16,00GR GR %
Proteïnes 3,20GR GR %
Sal 0,15GR GR %

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

Informació del fabricant Dr. Oetker Ibérica S.A.
40.22369/B

  • Composició del producte

    DescripcióPreparado en polvo para hacer Flan

    Ingredients almidón de maíz, espesante (goma garrofín), gelificante carragenanos), azúcar, colorantes (carotenos, curcumina), sal, estabilizante (fosfatos de sodio), aroma.

    Condicions de conservació i ús Conservar en lugar fresco y seco. 1-Verter la mezcla preparada de un sobre y 60g de azúcar en un cazo seco y mezclar bien. De los 500 ml. de leche, verter un poco en la mezcla y remover hasta su completa disolución. A continuación, añadir el resto de la leche y remover. 2-Llevar la mezcla a ebullición, sin dejar de remover. 3-Retirar el cazo del fuego y verter la mezcla en la(s) flanera(s) caramelizada(s) previamente. (Ver más abajo la receta del caramelo líquido). 4-Dejar enfriar unos 10 minutos y guardar en la nevera durante al menos 2h antes de servir. Receta del caramelo líquido: 1-En un cazo, verter una cucharada sopera de azúcar y otra de agua por ración. Cocer a fuego lento hasta obtener un caramelo rubio. 2-Cubrir el fondo del molde con el caramelo líquido. Conservar en la nevera 3 días como máximo.

  • Informació nutricional

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic 90,00kcal kcal %
    Valor energètic en KJ 283,00kJ kJ %
    Greixos 1,40GR GR %
    Saturats 0,90GR GR %
    Hidrats de carboni 16,00GR GR %
    Sucres 16,00GR GR %
    Proteïnes 3,20GR GR %
    Sal 0,15GR GR %
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Fabricant

    Dr. Oetker Ibérica S.A.


    40.22369/B