Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

DIAT RÁDISSON

FLOCS DIAT RÁDISSON CIVADA 500 G

4,20 Eur/KG Quantitat Neta:  500
2,10
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic 376,00kcal kcal %
Valor energètic en KJ 1586,00kJ kJ %
Greixos 7,00GR GR %
Saturats 1,20GR GR %
Hidrats de carboni 62,00GR GR %
Sucres 1,00GR GR %
Fibra alimentària 11,00GR GR %
Proteïnes 12,00GR GR %
Sal 0,08GR GR %

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

Informació del fabricant Productora Alimenticia General Española,

  • Composició del producte

    DescripcióFlocs de civada

    Ingredients
    Flocs de civada. Contenen gluten

    Condicions de conservació i ús Mantenir en un lloc fresc i sec. Tancar bé el paquet una vegada obert. Aquests flocs de civada no necessiten cocció. Incorporar la quantitat que es desitgi en la llet, iogurt, sopes o brous, sucs, etc. i ja estan a punt per al consum. Si es vol variar la textura i facilitar la masticació, els flocs es poden triturar. També es poden fer servir en pastissos o amanides.

    Informacio adicionalLa civada és rica en betaglucans. Una ingesta regular diària de 3 g de betaglucans ajuda a mantenir el nivell normal de colesterol. 3 cullerades de flocs de civada (aprox. 30 g) proporcionen 1,2 g de betaglucans. No s'hi afegeixen sucres i aquests flocs només tenen els sucres propis de la seva composició. Alt contingut en fibra. Rics en betaglucans. Molt baix contingut de sal. Conté sucres naturalment presents.

  • Informació nutricional

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic 376,00kcal kcal %
    Valor energètic en KJ 1586,00kJ kJ %
    Greixos 7,00GR GR %
    Saturats 1,20GR GR %
    Hidrats de carboni 62,00GR GR %
    Sucres 1,00GR GR %
    Fibra alimentària 11,00GR GR %
    Proteïnes 12,00GR GR %
    Sal 0,08GR GR %
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Fabricant

    Productora Alimenticia General Española,