FOGASSA RECONDO 9 CEREALS 240 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
RECONDO
FOGASSA RECONDO 9 CEREALS 240 G
9,38 Eur/KG Quantitat Neta: 240Descripció Pa torrat cereals
Ingredients
Farina de blat (77%), cereals (6,4%) [farina de triticale (1,3%), farina de sègol (1,2%), flocs de civada (1,1%), farina de civada (1,0%), farina d'espelta (0,5%), farina d'arròs (0,4%), farina de fajol (0,4%), farina d'ordi maltat (0,3%), grans de mill (0,2%)], llavors de sèsam (3,6%), gluten de blat, sucre, oli vegetal (gira-sol), llevat, sal i agent de tractament de la farina: àcid ascòrbic. Pot contenir traces de fruits amb clofolla i llet
Condicions de conservació i ús Conservar en un lloc fresc i sec.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 410,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1731,00kJ | kJ | % |
Greixos | 7,50GR | GR | % |
Saturats | 1,00GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 69,00GR | GR | % |
Sucres | 5,10GR | GR | % |
Fibra alimentària | 5,30GR | GR | % |
Proteïnes | 14,00GR | GR | % |
Sal | 1,10GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Brioche Pasquier Recondo S.L
-
Composició del producte
DescripcióPa torrat cereals
Ingredients
Farina de blat (77%), cereals (6,4%) [farina de triticale (1,3%), farina de sègol (1,2%), flocs de civada (1,1%), farina de civada (1,0%), farina d'espelta (0,5%), farina d'arròs (0,4%), farina de fajol (0,4%), farina d'ordi maltat (0,3%), grans de mill (0,2%)], llavors de sèsam (3,6%), gluten de blat, sucre, oli vegetal (gira-sol), llevat, sal i agent de tractament de la farina: àcid ascòrbic. Pot contenir traces de fruits amb clofolla i lletCondicions de conservació i ús Conservar en un lloc fresc i sec.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 410,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1731,00kJ kJ % Greixos 7,50GR GR % Saturats 1,00GR GR % Hidrats de carboni 69,00GR GR % Sucres 5,10GR GR % Fibra alimentària 5,30GR GR % Proteïnes 14,00GR GR % Sal 1,10GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Brioche Pasquier Recondo S.L