FORMATGE BERGADER TASCÓ 100 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
BERGADER
FORMATGE BERGADER TASCÓ 100 G
14,90 Eur/KGDescripció FORMATGE BLAU
Ingredients
LLET PASTEURITZADA DE VACA, SAL, FERMENTS LÀCTICS, QUALL MICROBIOLÒGIC, CULTIUS DE FLORIDUR
Condicions de conservació i ús Conservar entre 2 i 7 graus
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 332,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1376,00kJ | kJ | % |
Greixos | 28,00GR | GR | 40% |
Saturats | 19,30GR | GR | 96.5% |
Hidrats de carboni | 0,50GR | GR | 0.19% |
Sucres | 0,30GR | GR | 0.33% |
Proteïnes | 19,50GR | GR | 39% |
Sal | 3,50GR | GR | 58.33% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
TEODORO GARCIA S.A.
DE BY-13049 EG
-
Composició del producte
DescripcióFORMATGE BLAU
Ingredients
LLET PASTEURITZADA DE VACA, SAL, FERMENTS LÀCTICS, QUALL MICROBIOLÒGIC, CULTIUS DE FLORIDURCondicions de conservació i ús Conservar entre 2 i 7 graus
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 332,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1376,00kJ kJ % Greixos 28,00GR GR 40% Saturats 19,30GR GR 96.5% Hidrats de carboni 0,50GR GR 0.19% Sucres 0,30GR GR 0.33% Proteïnes 19,50GR GR 39% Sal 3,50GR GR 58.33% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
TEODORO GARCIA S.A.
DE BY-13049 EG