FORMATGE BOFFARD OVELLA TASCÓ 250 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
BOFFARD
FORMATGE BOFFARD OVELLA TASCÓ 250 G
30,20 Eur/KG Quantitat Neta: 250Descripció Queso de Oveja viejo
Ingredients
Llet crua d'ovella, sal, quall, ferments, conservador E-252 i estabilitzant (clorur càlcic), Escorça no comestible amb conservador E-235 i E-202
Condicions de conservació i ús Kontserbazio-baldintzak 2º eta 8ºC artean, hotzean mantendu irekita
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 479,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1987,00kJ | kJ | % |
Greixos | 41,00GR | GR | % |
Saturats | 30,00GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 0,50GR | GR | % |
Sucres | 0,50GR | GR | % |
Proteïnes | 26,00GR | GR | % |
Sal | 1,80GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Mantequerias Arias
ES-15,00499/VA-CE
-
Composició del producte
DescripcióQueso de Oveja viejo
Ingredients
Llet crua d'ovella, sal, quall, ferments, conservador E-252 i estabilitzant (clorur càlcic), Escorça no comestible amb conservador E-235 i E-202Condicions de conservació i ús Kontserbazio-baldintzak 2º eta 8ºC artean, hotzean mantendu irekita
Informacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 479,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1987,00kJ kJ % Greixos 41,00GR GR % Saturats 30,00GR GR % Hidrats de carboni 0,50GR GR % Sucres 0,50GR GR % Proteïnes 26,00GR GR % Sal 1,80GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Mantequerias Arias
ES-15,00499/VA-CE