FORMATGE BURGO ARIAS CABRA FRESC 210 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
BURGO DE ARIAS
FORMATGE BURGO ARIAS CABRA FRESC 210 G
18,52 Eur/KG Quantitat Neta: 210Descripció Formatge de cabra blanc pasteuritzat
Ingredients
Llet pasteuritzada de cabra. quall i sal
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 180,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 748,00kJ | kJ | % |
Greixos | 14,00GR | GR | % |
Saturats | 9,90GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 2,50GR | GR | % |
Sucres | 2,50GR | GR | % |
Proteïnes | 11,00GR | GR | % |
Sal | 1,00GR | GR | % |
Vitamina A | 121,00MC | MC | 15% |
Vitamina B12 | 153,00MC | MC | 19% |
Calci | 340,00ME | ME | 43% |
Fòsfor | 230,00ME | ME | 33% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Mantequerias Arias
ES-15.00905 /O-CE
-
Composició del producte
DescripcióFormatge de cabra blanc pasteuritzat
Ingredients
Llet pasteuritzada de cabra. quall i salInformacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 180,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 748,00kJ kJ % Greixos 14,00GR GR % Saturats 9,90GR GR % Hidrats de carboni 2,50GR GR % Sucres 2,50GR GR % Proteïnes 11,00GR GR % Sal 1,00GR GR % Vitamina A 121,00MC MC 15% Vitamina B12 153,00MC MC 19% Calci 340,00ME ME 43% Fòsfor 230,00ME ME 33% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Mantequerias Arias
ES-15.00905 /O-CE