FORMATGE CATHEDRAL CHEDDAR 200 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
CATHEDRAL
FORMATGE CATHEDRAL CHEDDAR 200 G
24,95 Eur/KG Quantitat Neta: 200Descripció Formatge cheddar curat
Ingredients
Llet, cultius làctics, sal i coagulant
Condicions de conservació i ús Conservar a la nevera entre 2?°C i 8?°C.
Informacio adicional: Origen: REINO UNIDO
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 416,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1725,00kJ | kJ | % |
Greixos | 35,00GR | GR | % |
Saturats | 22,00GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 1,00GR | GR | % |
Sucres | 1,00GR | GR | % |
Proteïnes | 25,00GR | GR | % |
Sal | 1,00GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Primar Ibérica. S.A.
ES 40.03612/B
-
Composició del producte
DescripcióFormatge cheddar curat
Ingredients
Llet, cultius làctics, sal i coagulantCondicions de conservació i ús Conservar a la nevera entre 2?°C i 8?°C.
Informacio adicional Origen: REINO UNIDO
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 416,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1725,00kJ kJ % Greixos 35,00GR GR % Saturats 22,00GR GR % Hidrats de carboni 1,00GR GR % Sucres 1,00GR GR % Proteïnes 25,00GR GR % Sal 1,00GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Primar Ibérica. S.A.
ES 40.03612/B