FORMATGE CONDIS FRESC PACK 4 UNITATS 250 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
CONDIS
FORMATGE CONDIS FRESC PACK 4 UNITATS 250 G
19,05 Eur/KG Quantitat Neta: 250Descripció Formatge fresc gras
Ingredients
Llet de vaca pasteuritzada, sal, conservador (E-202) i quall
Condicions de conservació i ús Conservar a una temperatura d'entre 1?°C i 4?°C. Un cop obert, consumir preferentment abans de 72 h. Producte a punt per consumir.
Informacio adicional: Sense gluten.
Valor energètic 115 kcal % Greixos 88 GR 13% Saturats 59 GR 30% Sucres 23 GR 3% Sal 5 GR 8%
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 184,00kcal | 115,00kcal | % |
Valor energètic en KJ | 766,00kJ | 479,00kJ | % |
Greixos | 14,00GR | 88,00GR | 13% |
Saturats | 10,00GR | 59,00GR | 30% |
Hidrats de carboni | 4,00GR | 23,00GR | 1% |
Sucres | 4,00GR | 23,00GR | 3% |
Proteïnes | 11,00GR | 69,00GR | 14% |
Sal | 1,00GR | 5,00GR | 8% |
Calci | 340,00ME | 213,00ME | 27% |
Fòsfor | 227,00ME | 142,00ME | 20% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Lactalis Forlasa S.L.U.
ES 15.00339/ZA CE
-
Composició del producte
DescripcióFormatge fresc gras
Ingredients
Llet de vaca pasteuritzada, sal, conservador (E-202) i quallCondicions de conservació i ús Conservar a una temperatura d'entre 1?°C i 4?°C. Un cop obert, consumir preferentment abans de 72 h. Producte a punt per consumir.
Informacio adicionalSense gluten.
-
Informació nutricional
Valor energètic 115 kcal % Greixos 88 GR 13% Saturats 59 GR 30% Sucres 23 GR 3% Sal 5 GR 8%
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 184,00kcal 115,00kcal % Valor energètic en KJ 766,00kJ 479,00kJ % Greixos 14,00GR 88,00GR 13% Saturats 10,00GR 59,00GR 30% Hidrats de carboni 4,00GR 23,00GR 1% Sucres 4,00GR 23,00GR 3% Proteïnes 11,00GR 69,00GR 14% Sal 1,00GR 5,00GR 8% Calci 340,00ME 213,00ME 27% Fòsfor 227,00ME 142,00ME 20% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Lactalis Forlasa S.L.U.
ES 15.00339/ZA CE