FORMATGE EL VENTERO LLENQUES LIGHT 160 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
EL VENTERO
FORMATGE EL VENTERO LLENQUES LIGHT 160 G
19,06 Eur/KG Quantitat Neta: 160Descripció Formatge de barreja tendre reduït en greix
Ingredients
Llet pasteuritzada de vaca i vaca desnatada (68% mín.), cabra (14% mín.) i ovella (3% mín.), sal, clorur de calci, quall i ferments làctics
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 295,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1226,00kJ | kJ | % |
Greixos | 21,00GR | GR | % |
Saturats | 12,00GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 1,40GR | GR | % |
Sucres | 1,10GR | GR | % |
Proteïnes | 25,00GR | GR | % |
Sal | 1,40GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Lactalis Forlasa S.L.U.
ES 15.04955/AB CE
-
Composició del producte
DescripcióFormatge de barreja tendre reduït en greix
Ingredients
Llet pasteuritzada de vaca i vaca desnatada (68% mín.), cabra (14% mín.) i ovella (3% mín.), sal, clorur de calci, quall i ferments làcticsInformacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 295,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1226,00kJ kJ % Greixos 21,00GR GR % Saturats 12,00GR GR % Hidrats de carboni 1,40GR GR % Sucres 1,10GR GR % Proteïnes 25,00GR GR % Sal 1,40GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Lactalis Forlasa S.L.U.
ES 15.04955/AB CE