FORMATGE EL VENTERO TENDRE TASCÓ 250 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
EL VENTERO
FORMATGE EL VENTERO TENDRE TASCÓ 250 G
16,20 Eur/KG Quantitat Neta: 250Descripció Formatge de barreja tendre
Ingredients
Llet pasteuritzada de vaca (50% mín.), cabra (30% mín.) i ovella (5% mín.), sal, clorur de calci, ferments làctics i quall
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 379,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1572,00kJ | kJ | % |
Greixos | 32,00GR | GR | % |
Saturats | 23,00GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 1,80GR | GR | % |
Sucres | 0,50GR | GR | % |
Proteïnes | 21,00GR | GR | % |
Sal | 1,60GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Lactalis Forlasa S.L.U.
ES 15.04955/AB CE
-
Composició del producte
DescripcióFormatge de barreja tendre
Ingredients
Llet pasteuritzada de vaca (50% mín.), cabra (30% mín.) i ovella (5% mín.), sal, clorur de calci, ferments làctics i quallInformacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 379,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1572,00kJ kJ % Greixos 32,00GR GR % Saturats 23,00GR GR % Hidrats de carboni 1,80GR GR % Sucres 0,50GR GR % Proteïnes 21,00GR GR % Sal 1,60GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Lactalis Forlasa S.L.U.
ES 15.04955/AB CE