FORMATGE ENTREMONT EMMENTAL RATLLAT 200 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
ENTREMONT
FORMATGE ENTREMONT EMMENTAL RATLLAT 200 G
15,25 Eur/KG Quantitat Neta: 200Descripció Cheddar
Ingredients
Leche pasteurizada de vaca (origen Francia), sal, fermentos lácticos, coagulante.
Condicions de conservació i ús Conservar en frio entre +4°C y +8°C
Informacio adicional: Origen: FRANCIA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 382,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1586,00kJ | kJ | % |
Greixos | 30,00GR | GR | % |
Saturats | 20,00GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 0,50GR | GR | % |
Sucres | 0,50GR | GR | % |
Proteïnes | 28,00GR | GR | % |
Sal | 0,70GR | GR | % |
Calci | 1000,00ME | ME | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Entremont Alliance
FR 74.010.061 CE
-
Composició del producte
DescripcióCheddar
Ingredients
Leche pasteurizada de vaca (origen Francia), sal, fermentos lácticos, coagulante.Condicions de conservació i ús Conservar en frio entre +4°C y +8°C
Informacio adicional Origen: FRANCIA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 382,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1586,00kJ kJ % Greixos 30,00GR GR % Saturats 20,00GR GR % Hidrats de carboni 0,50GR GR % Sucres 0,50GR GR % Proteïnes 28,00GR GR % Sal 0,70GR GR % Calci 1000,00ME ME % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Entremont Alliance
FR 74.010.061 CE